djembeworkshops
tangoworkshops2
Anitya
Anitya-Enrique
Anitya-workshops

Mensen samen brengen, daar gaat het om

In 1998 heb ik, Enrique van Doezelaar (foto boven), Anitya opgericht omdat ik zag dat er behoefte was aan inspirerende workshops waarin mensen een gevoel van samen ervaren en resultaat boeken.

Ik zag ook dat de reis daarvoor belangrijker is dan het einddoel. Samen muziek maken is voor mij het ideale middel om dat te bereiken. Mijn bedrijf noemde ik: Anitya (spreek uit 'anietsja').

Anitya betekent: onze omgeving, wijzelf; alles is constant in beweging, niets is permanent! Voor mij betekent dat ook meebewegen met de vraag van de klant: ik blijf daardoor vernieuwen en groeien zonder mijn eigen weg en idealen kwijt te raken. van daaruit heb ik een eigen signatuur in de wereld van djembe-workshops, dansworkshops en schilderworkshops ontwikkeld.

contactgegevens:

Anitya Workshops VOF
Schoolstraat 27, Kekerdom

mail: info@anitya.nl
mobiel: 06-14109948Website door Enrique van Doezelaar, aangepast januari 2015

Mensen samen brengen, daar gaat het om

In 1998 heeft Enrique van Doezelaar "Anitya" opgericht omdat er behoefte was aan inspirerende workshops waarin mensen een gevoel van samen ervaren en van daaruit resultaat boeken.

Muziek maken, dansen of een kunstwerk maken is het ideale middel om een gevoel van 'dat hebben we mooi samen gedaan" te krijgen. Enrique heeft steeds gestreefd naar een eigen signatuur in zijn workshops, teambuilding en groepsuitjes.

Anitya (spreek uit 'anietsja') betekent: onze omgeving, wijzelf; alles is constant in beweging, niets is permanent! Voor ons betekent dat ook meebewegen met de vraag van de klant: daardoor blijven we vernieuwen en groeien: inmiddels werken we samen met vele muzikanten en workshopleiders.
contactgegevens:

>Anitya Workshops VOF
Schoolstraat 27, Kekerdom

mail: info@anitya.nl

mobiel: 06-14109948Website door Enrique van Doezelaar, aangepast november 2014


Ervaringen...

Loading Quotes...

Anitya Workshops VOF
Schoolstraat 27, Kekerdom

Enrique van Doezelaar
info@anitya.nl
mobiel: 06-14109948